ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Γούτης - Καραπάνος Ο.Ε. | Εργοστάσιο Eπίπλων

Με ιστορία χρόνων, συνεχίζουμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας αναδεικνύοντας την ελληνική ποιότητα των επίπλων και του εξοπλισμού που κατασκευάζουμε.

Από το 1991,
σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το εργοστάσιο επίπλων Γούτης -– Καραπάνος Ο.Ε. βρίσκεται στο χώρο του επίπλου από το 1991 και δραστηριοποιείται με έργα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Όλα αυτά τα χρόνια βαδίζουμε πάντα με νέα και δυναμικά σχέδια καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή και της εποχής.

Η εταιρεία μας βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, στην αγάπη και στο μεράκι για το κάθε είδους έπιπλο, αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου τον επαγγελματικό εξοπλισμό ξενοδοχείων, πλοίων, χώρων εστίασης και πανσιόν και διαθέτει την τεχνογνωσία σε ειδικές κατασκευές όλων των διαστάσεων χρησιμοποιώντας άριστη ποιότητα υλικών, δίνοντας την δική της πινελιά στον σχεδιασμό και την κατασκευή του Ελληνικού επίπλου.

Στηρίζοντας την Ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή, προσφέρουμε τα προϊόντα μας με την φθηνότερη τιμή της αγοράς και με την καλύτερη ποιότητα υλικών και εργασίας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Λύσεις για κάθε ανάγκη

Στο εργοστάσιό μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα μοναδικού σχεδιασμού, ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες, να χαρίσουν άψογη αισθητική και να αντέξουν στην μάχη με το χρόνο. Η εμπειρία χρόνων μας έχει φέρει σε θέση να μπορούμε πραγματικά να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και όνειρο.

Είτε επιθυμείτε μοντέρνες γραμμές, είτε πιο κλασσικές, εμείς έχουμε τις ιδανικές προτάσεις. Λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, του γραφείου ή του ξενοδοχείου. Ακόμα, αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για όλους τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης και πλοίων.

Πάντοτε στα μέτρα σας αλλά και σε τιμές που δεν βρίσκετε αλλού.

Η καινοτομία και οι ιδέες μας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας στοχεύει πάντα στην λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού και στην κερδοφορία της από την ανάπτυξη των παραγόμενων προϊόντων της και την παραγωγή καινοτόμων ιδεών τόσο στο στύλ και το design, όσο και στο τρόπο διάθεσής τους.

Τόσο το δημιουργικό τμήμα όσο και το τμήμα παραγωγής είναι αλληλένδετες πηγές ενέργειας και δημιουργικότητας οι οποίες προσφέρουν νέες ιδέες και νέες τάσεις με την ελληνική σφραγίδα του εργοστασίου επίπλων Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε.. Σε κάθε εποχή και με κάθε ευκαιρία, η ομάδα μας είναι πάντα μπροστά στις εξελίξεις και με χιλιάδες χαμόγελα πελατών μας να αποδέχονται ότι καινούργιο, ότι το διαφορετικό.

Ναι. Καινοτομούμε σε κάθε μας βήμα και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε όλα μας τα προϊόντα , τις υπηρεσίες μας και την ίδια μας την εταιρεία. Είμαστε δίπλα σας, και είστε πελάτες μας γιατί απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά και καινοτόμα.

Έχετε απορίες ; Επικοινωνήστε μαζί μας