Επαγγελματικό προφίλ › Γούτης-Καραπάνος O.E. | Εργοστάσιο επίπλων

Εργοστάσιο επίπλων Γούτης-Καραπάνος Ο.Ε.

Επαγγελματικό προφίλ

Το εργοστάσιο επίπλων Γούτης -– Καραπάνος Ο.Ε.βρίσκεται στο χώρο του επίπλου από το 1996 και δραστηριοποιείται με έργα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Όλα αυτά τα χρόνια βαδίζουμε πάντα με νέα και δυναμικά σχέδια καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή και της εποχής.
Η εταιρία μας βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της ,στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ,στην αγάπη και στο μεράκι για το κάθε είδους έπιπλο αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου τον επαγγελματικό εξοπλισμό ξενοδοχείων, πλοίων,χώρων εστίασης και πανσιόν και διαθέτει την τεχνογνωσία σε ειδικές κατασκευές όλων των διαστάσεων χρησιμοποιώντας άριστη ποιότητα υλικών, δίνοντας την δική της πινελιά στον σχεδιασμό και την κατασκευή του Ελληνικού επίπλου.
Και στηρίζοντας την Ελληνική αγορά και τονΈλληνα καταναλωτή , προσφέρουμε τα προϊόντα μας με την φθηνότερη τιμή της αγοράς με την καλύτερη ποιότητα υλικών και εργασίας.

 

Στο εργοστάσιό μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα μοναδικού σχεδιασμού, ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες, να χαρίσουν άψογη αισθητική και να αντέξουν στην μάχη με το χρόνο.
Η εμπειρία χρόνων μας έχει φέρει σε θέση να μπορούμε πραγματικά να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και όνειρο.
Είτε επιθυμείτε μοντέρνες γραμμές, είτε πιο κλασσικές, εμείς έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.
Λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, του γραφείου,ξενοδοχείου.
Ακόμα ,αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για όλους τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης και πλοίων.

Πάντοτε στα μέτρα σας αλλά και σε τιμές που δεν βρίσκετε αλλού.