Η δύναμη στο έπιπλο θαλάσσης

GΚ Υacht

Έπιπλα yacht, σκαφών & πλοίων. Επισκευές & συντηρήσεις επίπλων & εξοπλισμού πλοίων
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Πρώτη Ύλη

Η ξυλεία μας βασίζεται εξ ολοκλήρου σε Ελληνικό κόντρα πλακέ θαλάσσης «Α» ποιότητας με το οποίο κατασκευάζουμε όλα τα έπιπλα, τους πάγκους υποδοχής, τα μπαρ και τα καθιστικά των επιβατών

Τα υφάσματα μας και οι δερματίνες είναι αμιγώς αδιάβροχα και βραδύκαυστα φέροντας ειδική πιστοποίηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους χώρους των πλοίων εσωτερικά και εξωτερικά .

Δείτε τα Προϊόντα μας
ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ανθεκτικές Κατασκευές

Τα αφρώδη υλικά μας συνδυάζουν την άριστη ποιότητα, αναπαυτικότητα και ανθεκτικότητα τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων

Tο θέμα ύπνος και τα προϊόντα του είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη, αφού στο απαιτητικό κοινό που απευθυνόμαστε δεν θα μπορούσαμε να μην παρέχουμε τα καλύτερα μαξιλάρια ύπνου στο πλοίο και ειδικά στρώματα που προσφέρουν απόλαυση και πολυτέλεια.

Δείτε τα Προϊόντα μας
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Με επαγγελματισμό

Διαθέτουμε εξωτερικό συνεργείο επισκευών που αναλαμβάνει άμεσα την επιδιόρθωση ή επισκευή τόσο πριν την αναχώρηση του πλοίου όσο και κατά το ταξίδι του.

Επισκευάζουμε επίσης σωσίβια, θήκες ειδικών κατασκευών, τέντες, θήκες όλμων πολεμικών πλοίων όλα με τις σύγχρονες γαζωτικές μας μηχανές που προσφέρουν ποιοτικά ισχυρό και πολύ ανθεκτικό ράψιμο ακόμα και στα μπουντούζια.

Δείτε τα Προϊόντα μας
ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με εμπιστευτικότητα

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές και επισκευές σε θαλαμηγούς , πολυτελή και υπερπολυτελή πλοία με εμπιστευτικότητα και υπευθυνότητα.

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης.

Έχετε απορίες ; Επικοινωνήστε μαζί μας